maanantai 7. syyskuuta 2015

Tervetuloa JET10- blogiin!

Hei,

Tervetuloa Mehiläinen JET10- ryhmän blogiin! Jatkossa kaikki JET:iin liittyvä informaatio kootaan tämän blogin sisälle. Näin varmistamme tiedon päätymisen kaikille samaan aikaan ja samanlaisena.

Eri välilehdille keräämme tuottamamme tiedon, tehtävät ja materiaalin. Blogi on täysin avoin ja sitä voi lukea kaikki, mutta kirjoitusoikeus on vain ryhmäläisillä. Kutsu ja kirjoitusoikeus blogiin on lähetetty kaikille osallistujille sähköpostitse. Jos et ole saanut kutsua, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen mikko.toiviainen@tamora.fi.

Käy rohkeasti selaamassa linkit ja välilehdet läpi ja ota myös "Avoin digitaalinen maailma"- välilehden alta löytyvät Trello, Twitter ja Pinterest haltuun. Tulet tarvitsemaan näitä välineitä jatkossa. Ongelmatilanteissa ota rohkeasti yhteyttä oikean alakulman "Tahdon coachingia"- ikkunan kautta tai sitten yllä olevan sähköpostiosoitteen kautta. Ikkunan näkyessä ruudun takana on aina livenä henkilö opastamassa ja sähköpostiinkin saat vastauksen hyvin pian lähes ympäri vuorokauden :)


Alla on Irina Nylundin  JET pähkinänkuoressa- tiivistelmä.



Tamora Oy hoitaa oppisopimuspaikat ohjelmaan osallistuville. Kunhan olemme saaneet paikan hankittua, oppisopimustoimistosta otetaan sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Kätevää, eikö?

Toukokuun 2016 ja lokakuun 2016 lähijaksot varmistetaan kuluvan viikon aikana (vko 37). Tämän jälkeen varmistetut päivämäärät löytyvät aina blogin oikeasta laidasta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti