sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Tavoitteet uudelle vuodelle

Vietimme Mehiläisen sosiaalipalveluiden kick off:ia 2016 Vihdin Tuohilammella 8-9.1. Toimitusjohtajamme Janne-Olli Järvenpää esitti meille kaikille mehiläisille kolme tavoitetta kuluvalle vuodelle. Kolmas niistä oli se, että ”Lupaa pitää huoli omasta hyvinvoinnistasi”. Koko organisaatiomme hyvinvointi lähtee liikenteeseen hyvinvoivasta toimitusjohtajasta, johtajista ja esimiehistä. Kun johtajat ja esimiehet voivat hyvin, positiivista ja innostavaa ilmapiiriä on helpompi jakaa ja levittää ympärilleen.

 
Työn tekemisen malli muuttuu, enää ei istuta toimistoissa 8-16 välillä, vaan työtä saatetaan tehdä monipuolisissa ympäristöissä. Toimistoaika menettää merkityksen, aamuvirkut voivat työskennellä aamun aikaisina tunteina aamukahvin parissa kotisohvallaan tai mökkilaiturillaan, paljon reissaavat pystyvät viestimään tehokkaasti langattomien verkkojen äärellä julkisia kulkuneuvoja käyttäessään tai työtä tehdään tiimissä eri aikaan vuorokaudessa eri puolilta maailmaa yhteisten työkalujen ja tavoitteiden puitteissa.

 
Tulevaisuuden johtajien ja esimiesten on hyvä tiedostaa se, että vaikka työaika, paikka ja vanhat tavat menettävät pikkuhiljaa merkitystään, aina ei kuitenkaan tarvitse olla tavoitettavissa. On tärkeää muistaa antaa aikaa itselleen, rakkailleen ja ystävilleen sekä harrastuksilleen. Hyvinvoiva työyhteisö lähtee hyvinvoivasta esimiehestä ja esimiehen tulee ennen kaikkea osata johtaa myös itseään.



 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti